Otteita

13/11/2012

Greidit paukkuvat

Filed under: Uncategorized — Code @ 18:51

Tämäkin greidi tuli sitten saavutettua, 100 kg mittarissa (tai tarkkaan ottaen vain 99,9 kg, sandaalit jalassa). Sehän on tietysti vasta se alaraja, jonka jälkeen punnitukset kuuluu suorittaa muualla kuin neuvolassa, mutta vain vähän yli 180-senttiselle niin sanotulle kiipeilijälle lukema alkaa olla jo hiukan arveluttava, etenkin kun sama vaaka näytti vuosi sitten alle 90 kg. Ei tämä ainakaan edesauta kiipeilysuorituksia, eivätkä varmistajan rooliin joutuvatkaan välttämättä kiitä siitä,  että hyvin on pojalle ruoka maistunut.

Nyt pitäisi vain yrittää tehdä muutakin kuin salitreeniä (joka ei läskiä vähennä, se vain lisää ruokahalua ja kasvattaa massaa, pääasiassa läskimassaa, vaikka hyvällä tuurilla voi lihaksiakin joskus tulla) eli raahautua kiipeilyseinille, metsään fillaroimaan ja juoksulenkille. Ja mikä tärkeintä, olla syömättä ja juomatta kohtuuttomia määriä. Vaikka olisi millainen himoliikkuja tahansa, pystyy kulutetun energiamäärän aina hankkimaan rasva- ja sokeripitoisilla elintarvikkeilla hyvin vaivattomasti.

Ajattelin, että jos julkistan tämän alennustilani ja hyvät aikeeni sen korjaamiseksi täten koko maailmalle, niin on ehkä suurempi mahdollisuus siihen, että asia ei jää aikeiden tasolle. Vanhan sanonnan mukaan tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress